Πέμπτη 6 Απριλίου 2023

Κυκλοφόρησαν νέες εικόνες από το Guardians of the Galaxy Vol. 3


Η ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού Empire έδωσε στη δημοσιότητα δυο καινούργιες προωθητικές φωτογραφίες του Guardians of the Galaxy Vol. 3, με αφορμή την παρουσία των πρωταγωνιστών της ταινίας στο εξώφυλλο του νέου τεύχους.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στη νέα ταινία ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ 3 των Marvel Studios, η αγαπημένη μας παρέα με τους ασυμβίβαστους ήρωες, είναι λίγο διαφορετική. Ο Peter Quill, που θρηνεί ακόμα την απώλεια της Gamora, πρέπει να συσπειρώσει την ομάδα του να υπερασπιστούν το σύμπαν αλλά και να προστατέψουν έναν από τους δικούς τους. Μια αποστολή που εάν δεν στεφθεί με απόλυτη επιτυχία, είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο τέλος της ομάδας όπως την γνωρίζαμε έως τώρα.
Το Guardians of the Galaxy Vol. 3 είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 4 Μαΐου από την Feelgood Entertainment. Ο James Gunn σκηνοθετεί από δικό του σενάριο. Το καστ αποτελούν οι Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Sean Gunn, Pom Klementieff, Will Poulter, Chukwudi Iwuji, Sylvester Stallone, Daniela Melchior, Maria Bakalova, Nico Santos και Elizabeth Debicki.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου