Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Μέτριο το άνοιγμα του Shazam: Fury of the Gods στο box office


Το Shazam: Fury of the Gods στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office κατάφερε να συγκεντρώσει 65.5 εκατομμύρια δολάρια. Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν αποτελεί έκπληξη καθώς η WBD δεν προώθησε αρκετά το έργο λόγω των οικονομικών της προβλημάτων, ενώ είναι άγνωστο θα περιληφθεί στο νέο σύμπαν. Η ταινία έχει συγκεντρώσει 30.5 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικάνικο box office και 35 εκατομμύρια δολάρια έχει συλλέξει στο διεθνές box office.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
H New Line Cinema παρουσιάζει την ταινία "SHAZAM! Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ" συνεχίζοντας την ιστορία του έφηβου Μπίλι Μπάτσον, ο οποίος χρησιμοποιώντας τη μαγική λέξη "SHAZAM" μεταμορφώνεται στο ενήλικο alter ego του, τον Shazam.
Το Shazam: Fury of the Gods έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Μαρτίου από την Tanwwer. Ο David F. Sandberg έχει κάνει τη σκηνοθεσία και οι Henry Gayden και Chris Morgan έχουν γράψει το σενάριο. Οι Zachary Levi, Asher Angel, Rachel Zegler, Helen Mirren, Lucy Liu, Marta Milans, Adam Brody, Ross Butler, D.J Cotrona, Meagan Good και Grace Fulton είναι στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου