Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Ο Mephisto θα έχει special;


Ο Jeff Sneider στο πρόσφατο επεισόδιο του The Hot Mic, μετέφερε τη φήμη πως ο Mephisto του Sacha Baron Cohen θα αποκτήσει το δικό του special, του οποίου τα γυρίσματα γίνονται κατά τη διάρκεια της παραγωγής του Agatha: House of Harkness.

Η σύνοψη του Werewolf By Night είναι η εξής:
Μια βαριά, σκοτεινή βραδιά, μια κρυφή σέκτα κυνηγών τεράτων αναδύεται από τις σκιές και συγκεντρώνεται στον επιβλητικό ναό του Μπλάντστοουν, ύστερα από τον θάνατο του αρχηγού τους. Σε μια παράξενη και μακάβρια τελετή στη μνήμη του, οι παριστάμενοι ξεκινούν έναν μυστηριώδη και θανατηφόρο διαγωνισμό με έπαθλο ένα πανίσχυρο κειμήλιο – ένα κυνήγι που θα τους φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με ένα επικίνδυνο τέρας. Εμπνευσμένο από τις ταινίες τρόμου του 1930 και 1940, αυτό το ανατριχιαστικό αφιέρωμα προσδοκά να διεγείρει την αίσθηση του φόβου και του πανικού, με έντονο σασπένς και σκηνές που ξαφνιάζουν, διερευνώντας μια νέα γωνιά του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel.
Το Werewolf By Night κυκλοφόρησε στο Disney Plus στις 7 Οκτωβρίου του 2022. Ο Michael Giacchino σκηνοθέτησε από σενάριο των Heather Quinn και Peter Cameron. Το καστ αποτελούν οι Gael Garcia Bernal, Laura Donnelly, Harriet Sansom Harris, Kirk R. Thatcher, Eugenie Bondurant και Leonardo Nam.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου