Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Ο Lee Sung Jin θα γράψει το νέο σενάριο του Thunderbolts


Ο δημιουργός και showrunner της σειράς του Netflix "Beef", Lee Sung Jin θα είναι ο νέος σεναριογράφος του Thunderbolts, του οποίου τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν τον ερχόμενο Ιούνιο, και θα γράψει το σενάριο από την αρχή. Ο Eric Pearson ήταν ο προηγούμενος σεναριογράφος.

Οι Florence Pugh, Wyatt Russell, Hannah John-Kamen, David Harbour, Julia Louis-Dreyfuss, Olga Kurylenko, Sebastian Stan, Harrison Ford, Ayo Edebiri και Steven Yeun βρίσκονται στο καστ. Η ταινία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 26 Ιουλίου του 2024. Ο Jake Schreier έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία. Ο Kevin Feige θα έχει καθήκοντα παραγωγού.

Στα κόμικς οι Thunderbolts είναι ομάδα η οποία αποτελείται κυρίως από υπερκακοποιούς και την παρομοιάζουν με την Suicide Squad της DC Comics. Αρχικά μέλη ήταν οι Citizen V (Baron Zemo), Techno (The Fixer), MACH-I (Beetle), Songbird (Screaming Mimi), Atlas (Goliath) και Meteorit (Moonstone). Οι Kurt Busiek και Mark Bagley είναι η δημιουργοί του γκρουπ που έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο 449ο τεύχος του The Incredible Hulk τον Ιανουάριο του 1997.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου