Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023

Το Black Panther θα έχει σειρά κινουμένων σχεδίων


Ο Jeff Sneider στο πρόσφατο επεισόδιο του The Hot Mic, γνωστοποίησε ότι ο Ryan Coogler και η Marvel ετοιμάζουν spinoff σειρά κινουμένων σχεδίων του Black Panther η οποία διαδραματίζεται στην Γουακάντα και θα έχει τον τίτλο "The Golden City".

Η σύνοψη του Black Panther: Wakanda Forever είναι η εξής:
Mετά τον θάνατο του Βασιλιά T'Challa, η Βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M'Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje, πολεμούν για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις. Ενώ οι κάτοικοι της Wakanda προσπαθούν να προχωρήσουν, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις του και με τη βοήθεια της War Dog Nakia (Lupita Nyong'o) και του Everett Ross (Martin Freeman), να χαράξουν ένα νέο μονοπάτι για το Βασίλειο της Γουακάντα.
Το Black Panther: Wakanda Forever έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 10 Νοεμβρίου του 2022 από την Feelgood Entertainment. Ο Ryan Coogler σκηνοθετεί από δικό του σενάριο που έγραψε μαζί με τον Joe Robert Cole. Οι Angela Bassett, Danai Gurira, Letitia Wright, Winston Duke, Lupita Nyong'o, Florence Kasumba, Tenoch Huerta, Michaela Coel και Dominique Thorne βρίσκονται στο καστ.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου