Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Στα 225.3 εκατομμύρια το άνοιγμα του Ant-Man and the Wasp: Quantumania


Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania στο άνοιγμα του στο παγκόσμιο box office κατάφερε να συγκεντρώσει 225.3 εκατομμύρια δολάρια. Η ταινία έχει μαζέψει 104 εκατομμύρια δολάρια στο Αμερικάνικο box office και έχει συλλέξει 121.3 εκατομμύρια δολάρια στο διεθνές box office.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στη νέα ταινία των Marvel Studios, «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU, οι υπερήρωες συνεργάτες Scott Lang (Paul Rudd) και Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) επιστρέφουν στις περιπέτειές τους σαν Ant-Man και Wasp. Οι δυο τους, με τους γονείς της Hope, Hank Pym (Michael Douglas) και Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), η οικογένεια εξερευνά τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλοεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα και ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα απ’ οτιδήποτε θεωρούσαν πιθανό. Ο Jonathan Majors συμμετέχει στην περιπέτεια στον ρόλο του Kang.
Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania έκανε πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Φεβρουαρίου από την Feelgood Entertainment. Ο Peyton Reed σκηνοθετεί την ταινία από σενάριο του Jeff Loveness. Οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Bill Murray, Randall Park και William Jackson Harper.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου