Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022

Ο Steven Knight έγραψε το σενάριο για το Man of Steel 2


Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter ο Steven Knight (Peaky Blinders, Spencer) έγραψε το φθινόπωρο προσχέδιο σεναρίου του Man of Steel 2, το οποίο δεν ενθουσίασε τα στελέχη της Warner Bros. και του έδωσαν σημειώσεις. Η ανάπτυξη πρότζεκτ δεν συνεχίστηκε καθώς ανακοινώθηκε η πρόσληψη των James Gunn και Peter Safran.

Η σύνοψη του Man of Steel είναι η εξής:
Ένα μικρό αγόρι ανακαλύπτει ότι έχει υπερφυσικές δυνάμεις και ότι δεν προέρχεται από τη Γη. Ως νεαρός, θα ξεκινήσει μια εντυπωσιακή περιπέτεια, αναζητώντας τις ρίζες του και την αποστολή του σ' αυτό τον κόσμο. Αν όμως, θέλει να σώσει τον κόσμο από τον αφανισμό και να αποτελέσει το σύμβολο της ελπίδας για την ανθρωπότητα, θα πρέπει να αφήσει τον ήρωα που κρύβει μέσα του να λάμψει.
Το Man of Steel κυκλοφόρησε στην Ελλάδα στις 20 Ιουνίου του 2013 από την Village και με προϋπολογισμό 225 εκατομμύρια δολάρια κατάφερε να κάνει εισπράξεις της τάξεως των 668 εκατομμυρίων δολαρίων. Στο καστ ήταν οι Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Kevin Costner, Diane Lane, Laurence Fishburne, Antje Traue, Ayelet Zurer, Christopher Meloni και Russell Crowe. Ο Zack Snyder σκηνοθέτησε από σενάριο του David S. Goyer.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου