Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

The Flash: Η WB είχε στα σκαριά spinoff για τον Michael Keaton


Ο Jeff Sneider μετέφερε τη φήμη στο podcast "The Hot Mic" πως η Warner Bros. Pictures ετοίμαζε spinoff ταινία του The Flash, η οποία θα είχε στο επίκεντρο τον Batman του Michael Keaton και το σενάριο έγραφε η Christina Hodson, ενώ σύμφωνα με τον Umberto Gonzalez θα ήταν κινηματογραφική μεταφορά του Batman Beyond. Το πρότζεκτ δεν προχωράει καθώς οι James Gunn και Peter Safran σχεδιάζουν το μέλλον του DCU.

Το The Flash θα κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 16 Ιουνίου του 2023. Η ταινία θα έχει ως βάση το story arc "Flashpoint" των Geoff Johns και Andy Kubert που κυκλοφόρησε το 2011 ως limited σειρά πέντε τευχών και θα συστήσει στο ευρύτερο κοινό τα πολυ-σύμπαντα. Ο Andy Muschietti σκηνοθετεί από το σενάριο της Christina Hodson.

Οι Barbara Muschietti και Michael Disco έχουν χρέη παραγωγού και η Marianne Jenkins έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Ezra Miller, Michael Keaton, Ben Affleck, Sasha Calle, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Ron Livingston, Ian Loh, Saoirse-Monica Jackson και Rudy Mancuso βρίσκονται στο καστ. Οι Superman, Wonder Woman και Aquaman φημολογείται πως θα πάρουν μέρος. Ρόλο παραγωγού έχουν οι Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Gal Gadot και Stephen Jones. Οι Rebecca Steel Roven Oakley, Richard Suckle, Marianne Jenkins, Geoff Johns, Walter Hamada, Chantal Nong Vo και Wesley Coller έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου