Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022

Ant-Man and the Wasp: Quantumania: Special Look


Στη φετινή Comic Con της Βραζιλίας τα Marvel Studios έδωσαν στη δημοσιότητα ένα Special Look με τον τίτλο "The Legacy of Ant-Man", με αφορμή την κυκλοφορία του Ant-Man and the Wasp: Quantumania που θα είναι η τρίτη σόλο ταινία του Ant-Man.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στη νέα ταινία των Marvel Studios, «ANT-MAN ΚΑΙ WASP: ΚΒΑΝΤΟΜΑΝΙΑ», η οποία ξεκινά την 5η φάση του MCU, οι υπερήρωες συνεργάτες Scott Lang (Paul Rudd) και Hope Van Dyne (Evangeline Lilly) επιστρέφουν στις περιπέτειές τους σαν Ant-Man και Wasp. Οι δυο τους, με τους γονείς της Hope, Hank Pym (Michael Douglas) και Janet Van Dyne (Michelle Pfeiffer), η οικογένεια εξερευνά τον Κβαντικό Κόσμο, αλληλοεπιδρούν με νέα παράξενα πλάσματα και ξεκινούν μια περιπέτεια που θα τους ωθήσει πέρα απ’ οτιδήποτε θεωρούσαν πιθανό. Ο Jonathan Majors συμμετέχει στην περιπέτεια στον ρόλο του Kang.
Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 16 Φεβρουαρίου του 2023 από την Feelgood Entertainment. Ο Peyton Reed σκηνοθετεί την ταινία από σενάριο του Jeff Loveness. Οι Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors, Kathryn Newton, Bill Murray και Randall Park.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου