Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Teaser trailer για το The Witcher: Blood Origin


Το Netflix πριν από αρκετές ώρες έδωσε στη δημοσιότητα το teaser trailer του The Witcher: Blood Origin, το οποίο είναι prequel της βασικής σειράς και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 25 Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Όλες οι ιστορίες από κάπου ξεκινάνε. Παρακολουθήστε την άγνωστη ιστορία της Ηπείρου μέσα από το "Ο Γητευτής: Δεσμοί Αίματος", μια νέα σειρά πρίκουελ που τοποθετείται σε έναν κόσμο με ξωτικά, 1.200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του "Γητευτή". Το "Δεσμοί Αίματος" αφηγείται μια ιστορία που χάθηκε στον χρόνο, εξερευνώντας τη δημιουργία του πρώτου Γητευτή και τα γεγονότα που οδήγησαν στην κρίσιμη "Σύνοδο των Ουράνιων Σωμάτων", όταν οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών συγχωνεύτηκαν και έγιναν ένα.
Ο Declan de Barra είναι ο δημιουργός, showrunner και ειδικός παραγωγός του The Witcher: Blood Origin. Οι Lauren Schmidt Hissrich, Jason Brown, Sean Daniel, Tomek Baginski και Jarek Sawko έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Οι Laurence O'Fuarain, Michelle Yeoh, Sophia Brown, Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis, Dylan Moran, Jacob Collins Levy, Lizzie Annis, Huw Novelli, Francesca Mills, Amy Murray, Zach Wyatt, Aidan O'Callaghan και Minnie Driver αποτελούν το καστ.






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου