Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2022

Τέλος η DC Films, τα DC Studios είναι γεγονός


Σύμφωνα με πληροφορίες του The Hollywood Reporter η Warner Bros. Discovery αποφάσισε να αντικαταστήσει την DC Films με μια νέα εταιρεία παραγωγής τα DC Studios, όπου οι James Gunn και Peter Safran θα είναι πρόεδροι και θα έχουν χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου από την 1η Νοεμβρίου και υπέγραψαν για τέσσερα χρόνια.

Ο Gunn θα αναλάβει το δημιουργικό κομμάτι και ο Safran εκείνο της παραγωγής και το επιχειρηματικό. Το δίδυμο θα έχει υπό την εποπτεία του τις ταινίες, τις τηλεοπτικές σειρές και τα πρότζεκτ στα κινούμενα σχέδια, με το σύμπαν να έχει το όνομα DCU, και θα δίνουν αναφορά κατευθείαν αναφορά στον ισχυρό άνδρα της WBD, David Zaslav, ενώ θα έχον στενή συνεργασία με στελέχη των τμημάτων της μητρικής εταιρείας. Ο James Gunn θα συνεχίσει να σκηνοθετεί και ο Peter Safran να είναι παραγωγός.

Στο Joker: Folie à deux του Todd Phillips την επίβλεψη θα έχουν οι πρόεδροι της, Warner Bros. Pictures Michael De Luca και Pamela Abdy και όσον αφορά το σύμπαν του The Batman που ετοιμάζει ο Matt Reeves δεν έχει γίνει γνωστό ποιος θα το εποπτεύει.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου