Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Το κόμικ Rogues' Gallery θα γίνει σειρά


Ο Don Cheadle μέσω της εταιρείας παραγωγής του, This Radicle Act, απέκτησε τα δικαιώματα του κόμικ της Hannah Rose May, Rogues' Gallery, που κυκλοφορεί από την Image Comics. Ο Cheadle θα συνεργαστεί με την Industrial Media για να ετοιμάσει την τηλεοπτική μεταφορά του comic book.

Η υπόθεση του Rogues' Gallery ακολουθεί την Maisie Wade, η οποία μόλις παραιτήθηκε από το ρόλο της ως Red Rogue, ένας εξαιρετικά δημοφιλής χαρακτήρας κόμικ. Αλλά η αποχώρηση της οδηγεί στην ακύρωση της επιτυχημένης σειράς Red Rogue, η Maisie βρίσκεται παγιδευμένη στο σπίτι της από μια ομάδα τρελαμένων φανς. Έχοντας ντυθεί όπως οι κακοποιοί της Red Rogue, αυτοί οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί θέλουν να δώσουν ένα μάθημα στη Maisie. Αν η Maisie θέλει να επιβιώσει από αυτή τη νύχτα, πρέπει να γίνει η ηρωίδα που έχει αρχίσει να περιφρονεί.

Η May θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού και στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Weird Neighbour Productions, Don Cheadle, Karyn Smith-Forge και This Radicle Act. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό έαν το πρότζεκτ προορίζεται για κανάλι ή υπηρεσία streaming.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου