Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022

Η Zoe Terakes στο καστ του Ironheart


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η Zoe Terakes (Nine Perfect Strangers, Wentworth) έκλεισε για ρόλο κλειδί στο Ironheart και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το χαρακτήρα που θα παίξει.

Οι Dominique Thorne, Anthony Ramos, Lyric Ross, Harper Anthony, Manny Montana, Alden Ehrenreich και Shea Couleé μέχρι στιγμής είναι στο καστ και η πρώτη σεζόν της σειράς θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2023 στο Dinsey Plus. Η Chinaka Hodge είναι η δημιουργός και οι Sam Bailey και Angela Barnes θα είναι οι σκηνοθέτες. Τα Marvel Studios βρίσκονται στην παραγωγή και ο Kevin Feige εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Victoria Alonso και Louis D'Esposito. Ο Ryan Coogler θα είναι παραγωγός μέσω της Proximity Media.

Στα κόμικς η Riri Williams έφηβη εφευρέτρια η οποία φτιάχνει τη δική της Iron Man στολή σε κοιτώνα του MIT. Ο Brian Michael Bendis είναι ο δημιουργός του χαρακτήρας που έκανε το ντεμπούτο του στο έβδομο τεύχος του Invincible Iron Man το Μάρτιο του 2016.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου