Σάββατο 23 Ιουλίου 2022

SDCC: Νέο spinoff για το TWD


Στη Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ανακοινώθηκε πως οι Andrew Lincoln και Danai Gurira θα επαναλάβουν τους ρόλους των Rick Grimes και Michonne αντίστοιχα σε μια spinoff limited σειρά για το The Walking Dead, κάτι που σημαίνει πως οι ταινίες για τον Rick δεν θα γίνουν. Θα αποτελείται από έξι επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα την επόμενη χρονιά. Ο Scott M. Gimple θα έχει χρέη showrunner και οι Lincoln και Gurira θα είναι ειδικοί παραγωγοί.

Η σύνοψη του 11ου κύκλου του TWD είναι η εξής:
Στον 11ο κύκλο του The Walking Dead οι κάτοικοι της Alexandria παλεύουν να την οχυρώσουν και να παρέχουν τροφή στον αυξανόμενο αριθμό κατοίκων της που πλέον περιλαμβάνουν τους επιζώντες από την πτώση του Βασιλείου και από τη φωτιά στο Hilltop.
Δημιουργός του The Walking Dead είναι ο Frank Darabont και οι Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd, Denise M. Huth, Tom Luse, Greg Nicotero και Scott M. Gimple έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Idiot Box Productions, Circle of Confusion, Skybound Entertainment, Valhalla Entertainment και AMC Studios.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου