Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

The Flash: Η Candice Patton θα επιστρέψει για τη νέα σεζόν


Η Candice Patton σύμφωνα με το TVLIne υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο για να πάρει μέρος ως Iris West-Allen στην ένατη σεζόν του The Flash, η οποία ενδεχομένως να είναι η τελευταία της σειράς.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής: 
Αφού πρώτα ήταν μάρτυρας στην δολοφονία της μητέρας του, για την οποία κατηγορήθηκε άδικα ο πατέρας του ότι την διέπραξε, ο Barry Allen θα μεγαλώσει μαζί με τον ντετέκτιβ West και την οικογένεια του. Καθώς ο Allen θα μπει στην εφηβεία, θα γίνει ένας εξαίρετος επιστήμονας της δικανικής στο αστυνομικό τμήμα της Central City αλλά θα είναι κοινωνικά παράξενος, και το παρελθόν του δεν το βοήθα να αλλάξει. Ο Allen προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από το θάνατο της μητέρας του και σε μια ερευνά του θα βρεθεί σε ένα ατύχημα που θα τον αφήσει για εννέα μήνες σε κώμα. Όταν θα ξυπνήσει θα μάθει ότι έχει την ικανότητα να τρέχει με υπεράνθρωπη ταχύτητα αλλά και ότι άλλοι πολλοί έχουν παρόμοιες δυνάμεις. Με την βία να αυξάνεται συνεχώς στη πόλη, ο Allen θα αποφασίσει να γίνει ο προστάτης της Central City με την βοήθεια των φίλων του που ξέρουν το μυστικό του.
Δημιουργοί του The Flash είναι οι Greg Berlanti, Geoff Johns και Andrew Kreisberg και οι Berlanti, David Nutter, Gabrielle Stanton, Sarah Schechter, Aaron Helbing και Todd Helbing έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Grant Gustin, Candice Patton, Danielle Panabaker, και Jesse L. Martin.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου