Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022

Ο Justin Lin θα σκηνοθετήσει το One-Punch Man


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η Sony Pictures ήρθε σε συμφωνία με τον Justin Lin για να κάνει τη σκηνοθεσία του One-Punch Man, το οποίο είναι η live-action κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου manga. Ο Lin θα είναι και παραγωγός ενώ θα βοηθήσει στις διορθώσεις του σεναρίου. Το πλάνο είναι τα γυρίσματα να αρχίσουν προς το τέλος της χρονιάς.

Οι Scott Rosenberg και Jeff Pinkner (Venom, Jumanji: the Next Level, Jumanji: Welcome to the Jungle) έχουν κλείσει να γράψουν το σενάριο. Οι Avi Arad και Ari Arad θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στην ταινία μέσω της Arad Productions. Η υπόθεση του manga ακολουθεί τον Saitama, έναν υπερήρωα που μπορεί να κερδίσει οποιοδήποτε εχθρό με μία γροθιά αλλά προσπαθεί να βρει έναν άξιο αντίπαλο αφού έχει βαρεθεί από την έλλειψη προκλήσεων στη μάχη του ενάντια στο κακό.

Ο One είναι ο δημιουργός του One-Punch Man που το 2009 κυκλοφόρησε ως webcomic και το 2012 βγήκε σε έντυπη έκδοση. Τον Οκτώβριο του 2015 έκανε πρεμιέρα η anime σειρά και το 2019 προβλήθηκε η δεύτερη σεζόν.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου