Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022

Τι λένε οι κριτικοί για το Jurassic World: Dominion;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Jurassic World: Dominion, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι κακές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 38/100 με βάση 45 κριτικές, όπου οι 6 είναι θετικές, οι 21 είναι μέτριες και οι 18 είναι κακές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 39/100 με βάση 117 κριτικές, όπου οι 46 είναι θετικές και οι 71 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Από τον αρχιτέκτονα και σκηνοθέτη του Jurassic World Κόλιν Τρέβοροου, η «Κυριαρχία» διαδραματίζεται τέσσερα χρόνια μετά την καταστροφή της Νήσου Νούμπλαρ. Οι δεινόσαυροι τώρα ζουν και κυνηγούν μαζί με τους ανθρώπους σε όλον τον κόσμο. Αυτή η εύθραυστη ισορροπία θα αναμορφώσει το μέλλον και θα καθορίσει μια για πάντα αν τα ανθρώπινα όντα θα παραμείνουν οι κορυφαίοι θηρευτές σε έναν πλανήτη που μοιράζονται τώρα με τα πιο τρομακτικά πλάσματα της ιστορίας.
Το Jurassic World: Dominion είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 9 Ιουνίου από την Tulip Entertainment. Ο Colin Trevorrow σκηνοθετεί από σενάριο που έχει γράψει μαζί με την Emily Carmichael. Το καστ αποτελούν οι Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Mamoudou Athie, DeWanda Wise, Justice Smith, Daniella Pineda, Jake Johnson, Omar Sy, Dichen Lachman, Scott Haze και Campbell Scott.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου