Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Honest Trailers: Obi-Wan Kenobi


Το Screen Junkies πριν από λίγη ώρα έδωσε στη δημοσιότητα το Honest Trailer για την πιο πρόσφατη σειρά στο σύμπαν του Star Wars, Obi-Wan Kenobi, η οποία δεν αποκλείεται να έχει και δεύτερη σεζόν στο Disney Plus.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η ιστορία ξεκινά 10 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα του Star Wars: Revenge of the Sith, όπου ο Kenobi αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη ήττα του, την πτώση και τη διαφθορά του καλύτερου του φίλου και μαθητευόμενου Jedi, Anakin Skywalker, ο οποίος μετατράπηκε στον κακό Sith Lord Darth Vader.
Ο Joby Harold είναι ο δημιουργός του Obi-Wan Kenobi και η Deborah Chow έχει κάνει τη σκηνοθεσία. Η Lucasfilm βρίσκεται στην παραγωγή και οι Deborah Chow, Ewan McGregor, Kathleen Kennedy, Tracey Seaward και John Swartz έχουν χρέη ειδικού παραγωγού ενώ ο Jason McGatlin έχει καθήκοντα παραγωγού. Στο καστ είναι οι Ewan McGregor, Hayden Christensen, Moses Ingram, Joel Edgerton, Bonnie Piesse, Kumail Nanjiani, Indira Varma, Rupert Friend, O'Shea Jackson Jr., Sung Kang, Simone Kessell, Benny Safdie, Grant Feely και Maya Erskine.





0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου