Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Ο Anthony Hopkins πήρε ρόλο στο Rebel Moon


Ο Anthony Hopkins (Armageddon Time) έκλεισε για ρόλο στο Rebel Moon και θα χαρίσει τη φωνή του στον Jimmy ο οποίος είναι ένα ρομπότ μάχης που κάποτε ήταν υπερασπιστής του σκοτωμένου Βασιλιά, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Deadline.

Το καστ της ταινίας αποτελούν οι Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher, Stuart Martin, Cary Elwes, Corey Stoll, Michiel Huisman, Alfonso Herrera, Ed Skrein, Cleopatra Coleman, Fra Fee και Rhian Rees. Η υπόθεση θα διαδραματίζεται σε μια ειρηνική αποικία στο πιο απόμακρο μέρος του γαλαξία, που θα βρεθεί υπό την απειλή του τυραννικού αντιβασιλέα Balisarius και του στρατού του, και μια νεαρή γυναίκα με μυστηριώδης παρελθόν θα αναλάβει να βρει πολεμιστές από κοντινούς πλανήτες που είναι διατεθειμένοι να σταθούν μαζί της απέναντι στον εχθρό.

Ο Zack Snyder κάνει τη σκηνοθεσία και έχει γράψει το σενάριο μαζί με τους Shay Hatten (Army of the Dead) και Kurt Johnstad (300). Ο Snyder έχει καθήκοντα παραγωγού μαζί με τους Deborah Snyder, Wesley Coller και Eric Newman.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου