Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Ο Justiin Davis θα έχει ρόλο στην τρίτη σεζόν του The Boys


Ο Justiin Davis (Boardwalk Empire, Blood Bound) έκλεισε για ρόλο στην τρίτη σεζόν του The Boys, η οποία είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 3 Ιουνίου, και πρόκειται να ερμηνεύσει το νεαρό Stan Edgar.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Το The Boys είναι μια ασεβής εκδοχή για το τι συμβαίνει όταν οι υπερήρωες, που είναι τόσο δημοφιλείς όσο οι διασημότητες, ασκούν επιρροή όσο οι πολιτικοί και τους θαυμάζουν ως Θεούς, κακομεταχειρίζονται τις υπερδυνάμεις τους αντί να τις χρησιμοποιούν για το καλό. Είναι το αδύναμο ενάντια στο αρκετά ισχυρό, καθώς οι The Boys ξεκινούν μια ηρωική αναζήτηση για να αποκαλύψουν την αλήθεια για τους "The Seven" και την ανυπέρβλητη υποστήριξη της Vought.
Ο Eric Kripke είναι ο δημιουργός και showrunner του The Boys και έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Evan Goldberg,Seth Rogen, Neal H. Moritz, Ori Marmur, Pavun Shetty, James Weaver, Garth Ennis και Darick Robertson. Στο καστ βρίσκονται οι Karl Urban, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Chace Crawford, Jessie T. Usher, Nathan Mitchell, Laz Alonso, Jack Quaid, Karen Fukuhara και Tomer Capon.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου