Κυριακή 3 Απριλίου 2022

Η FKA Twigs έχει πάρει πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Crow


Η τραγουδίστρια και συνθέτρια, FKA Twigs (Honeyboy) θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Bill Skarsgard (It, It Chapter Two, Hemlock Grove, Allegiant, The Devil All the Time) στο reboot του The Crow.

Ο Rupert Sanders (Snow White and the Huntsman, Ghost in the Shell) έχει αναλάβει να κάνει τη σκηνοθεσία της ταινίας, η οποία έχει ως βάση την ομώνυμη σειρά κόμικ του James O'Barr, και ο Zach Baylin (King Richard) έχει γράψει το σενάριο. Οι Edward R. Pressman, Victor Hadida, Molly Hassell, John Jencks και Malcolm Gray θα έχουν καθήκοντα παραγωγού. Η υπόθεση του comic book ακολουθεί τον νεαρό άνδρα Eric, ο οποίος θα σκοτωθεί μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Shelly από μια συμμορία του δρόμου, για να επιστρέψει στη ζωή από ένα κοράκι που θα του δώσει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση από τους δολοφόνους του.

Στην παραγωγή θα βρίσκονται οι Hassell Free Productions, Electric Shadow Company, Davis Films, Edward R. Pressman Film Corporation και 30WEST. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα πραγματοποιηθούν στην Πράγα και το Μόναχο. Το πρότζεκτ θα έχει προϋπολογισμό κοντά στα 50 εκατομμύρια δολάρια. Προς το παρόν δεν υπάρχει διανομέας.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου