Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

The Last of Us: Η Storm Reid θα πραγματοποιήσει γκεστ εμφάνιση


Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline η Storm Reid θα έχει γκεστ στο The Last of Us, το οποίο θα έχει ως βάση το ομώνυμο ηλεκτρονικό παιχνίδι, και θα υποδυθεί την Riley Abel που είναι η καλύτερη φίλη της Ellie.

Οι Pedro Pascal, Bella Ramsey, Gabriel Luna, Merle Dandridge, Nico Parker, Jeffrey Pierce και Anna Torv είναι στο καστ. Ο Craig Mazin θα είναι δημιουργός του σόου μαζί με τον Neil Druckmann και θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Οι Kantemir Balagov (Beanpole), Jasmila Zbanic (Quo vadis, Aida) και Ali Abbasi (Border) είναι σκηνοθέτες. Η Carolyn Strauss έχει καθήκοντα παραγωγού. Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Sony Pictures Television, PlayStation Productions, Word Games και Naughty Dog.

Το The Last of Us διαδραματίζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής το 2033, 20 χρόνια μετά από το ξέσπασμα ενός θανατηφόρου ιού, και η υπόθεση ακολουθεί ένα νεαρό άντρα, τον Joel, που του ανέθεσαν να προσέχει την Ellie, ένα νεαρό κορίτσι που ίσως να είναι η θεραπεία του ιού. Μαζί θα ταξιδέψουν σε όλη τη χώρα με σκοπό να βρουν μια ομάδα αντίστασης που είναι γνωστή ως Fireflies, και στο δρόμο θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τους μολυσμένους, τους εγκληματίες και τους κανιβάλους.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου