Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Το Disney Plus έρχεται στην Ελλάδα


Η Walt Disney ανακοίνωσε σήμερα πως το Disney Plus το καλοκαίρι θα γίνει διαθέσιμη σε 42 νέες χώρες (στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα) και 11 επικράτειες. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις τιμές των συνδρομών και για το πότε ακριβώς η υπηρεσία streaming θα είναι προσβάσιμη.

Αναλυτικά η λίστα με τις χώρες που γνωστοποίησε η Disney: Αλβανία, Αλγερία, Μπαχρέιν, Βοσνία Ερζεγοβίνη, Βουλγαρία, Κροατία, Τσεχία, Αίγυπτος, Εσθονία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ιράκ, Ισραήλ, Ιορδανία, Κόσοβο, Κουβέιτ, Λετονία, Λίβανος, Λιβύη, Λίχτενσταϊν, Λιθουανία, Μάλτα, Μαυροβούνιο, Μαρόκο, Βόρεια Μακεδονία, Ομάν, Παλαιστίνη, Πολωνία, Κατάρ, Άγιος Μαρίνος, Σαουδική Αραβία, Σερβία, Σλοβακία, Σλοβενία, Νότια Αφρική, Τυνησία, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Βατικανό και Υεμένη. Οι 11 επικράτειες περιλαμβάνουν τα Νησιά Φερόε, τη Γαλλική Πολυνησία, τα Γαλλικά νότια και ανταρκτικά νησιά, το Σεντ Πιέρ και Μικελόν, τα Νήσοι Άλαντ, τον Άγιο Μαρτίνο, τα Σβάλμπαρντ και Γιαν Μάγεν, τα Βρετανικά Εδάφη Ινδικού Ωκεανού, το Γιβραλτάρ, τα Νήσοι Πίτκαιρν και την Αγία Ελένη.

Το Disney Plus έκανε ντεμπούτο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, τον Καναδά και την Ολλανδία στις 19 Νοεμβρίου του 2019. Μέχρι το τέλος της περασμένης χρονιάς είχε αποκαλυφθεί πως μετράει 118 εκατομμύρια συνδρομητές.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου