Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Η Apple ετοιμάζει σειρά με τον Godzilla και τα Kaiju


Η Apple θα συνεργαστεί με την Legendary Television για μια live-action σειρά που θα έχει ως βάση τις ταινίες του MonsterVerse. Οι Chris Black (Star Trek Enterprise, Outcast) και Matt Fraction θα είναι οι συν-δημιουργοί και ειδικοί παραγωγοί, με τον πρώτο να έχει χρέη showrunner.

Καθήκοντα ειδικού παραγωγού στο πρότζεκτ θα έχουν και οι Joby Harold, Tory Tunnell, Hiro Matsuoka και Takemasa Arita. Η υπόθεση θα ακολουθεί τη βροντερή μάχη μεταξύ του Godzilla και των Τιτάνων που ισοπέδωσε το Σαν Φρανσίσκο και τη νέα συγκλονιστική πραγματικότητα ότι τα τέρατα είναι αληθινά, και θα εξερευνήσει το ταξίδι μιας οικογένειας που να αποκαλύψει τα θαμμένα μυστικά της και μια κληρονομιά που τους συνδέει με τη γνωστή μυστική οργάνωση Monarch.

Το πιο πρόσφατο φιλμ του franchise, Godzilla vs. Kong έκανε πρεμιέρα στην Αμερική στις 31 Μαρτίου του 2021 και μάζεψε στο παγκόσμιο box office 467 εκατομμύρια δολάρια. Ο Adam Wingard σκηνοθέτησε από σενάριο των Eric Pearson και Max Borenstein. Το καστ αποτελούν οι Millie Bobby Brown, Kyle Chandler, Julian Dennison, Brian Tyree Henry, Demian Bichir, Alexander Skarsgard, Rebecca Hall, Eiza Gonzalez, Jessica Henwick, Shun Oguri, και Lance Reddick.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου