Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε το trailer του Peacemaker


Το HBO Max πριν από μερικά λεπτά έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο ολοκληρωμένο trailer και το poster του Peacemaker, το οποίο είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιανουαρίου του 2022. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από οκτώ επεισόδια.

Οι John Cena, Steve Agee, Danielle Brooks, Robert Patrick, Jennifer Holland, Lochlyn Munro, Chukwudi Iwuji, Annie Chang, Christopher Heyerdahl Elizabeth Faith Ludlow, Rizwan Manji, Nhut Le, Alison Araya, Lenny Jacobson και Freddie Stroma βρίσκονται στο καστ. Ο James Gunn είναι ο σεναριογράφος και δημιουργός της σειράς και έχει χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Cena και Peter Safran. Οι Gunn, Jody Hill και Rosemary Rodriguez είναι οι σκηνοθέτες. Οι Troll Court Entertainment, The Safran Company και Warner Bros. Television βρίσκονται στην παραγωγή.

Η υπόθεση του πρότζεκτ που θα είναι κωμική περιπέτεια δράσης δεν έχει γίνει γνωστή αλλά θα είναι ιστορία προέλευσης για το χαρακτήρα, ο οποίος είναι ένας άνδρας που πιστεύει στην ειρήνη με κάθε κόστος, χωρίς να υπολογίζει πόσους ανθρώπους θα χρειαστεί να σκοτώσει για να το πετύχει.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου