Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021

Trailer για την τελευταία σεζόν του Lost in Space


Το Netflix πριν από μερικά λεπτά κοινοποίησε στο διαδίκτυο το προωθητικό trailer για την τρίτη και τελευταία σεζόν του reboot του Lost in Space, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως την 1η Δεκεμβρίου.

Η σύνοψη της δεύτερης σεζόν είναι η εξής:
Νέοι κίνδυνοι -και μαζί νέες περιπέτειες- περιμένουν την οικογένεια Ρόμπινσον! Παγιδευμένοι με το Τζούπιτερ 2 σε έναν μυστηριώδη υδάτινο πλανήτη χωρίς το αγαπημένο τους ρομπότ, οι Ρόμπινσον πρέπει να συνεργαστούν, έχοντας δίπλα τους την ατίθαση και χειριστική Δρα Σμιθ και τον ακαταμάχητα γοητευτικό Ντον Γουέστ, για να μπορέσουν να επιστρέψουν στο Ρέζολουτ και να βρουν ξανά τους αποικιστές. Σύντομα όμως συνειδητοποιούν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται. Προσπαθώντας να βρουν το μυστικό που θα τους οδηγήσει στο ρομπότ και σε ένα ασφαλές πέρασμα προς τον Άλφα Κενταύρου, έρχονται αντιμέτωποι με μια σειρά από νέες απίθανες απειλές και αναπάντεχα ευρήματα. Όμως, τίποτα δεν θα τους σταματήσει από το να προστατεύσουν την οικογένεια... η επιβίωση είναι εξάλλου η ειδικότητα των Ρόμπινσον.
Οι Matt Sazama και Burk Sharpless είναι οι δημιουργοί του του Lost in Space και έχουν χρέη ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Molly Parker, Toby Stephens, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Mina Sundwall, Ignacio Serricchio, Parker Posey και Brian Steele.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου