Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021

Η Star Trek ταινία του Matt Shakman θα βγει το Δεκέμβριο του 2023


Η Paramount Pictures μετακίνησε την ημερομηνία εξόδου στην Αμερική της άτιτλης Star Trek ταινίας, η οποία έχει για σκηνοθέτη τον Matt Shakman, από τις 9 Ιουνίου του 2023 για τις 22 Δεκεμβρίου του 2023.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα αποτελούν το καστ του πρότζεκτ. Η Bad Robot Productions του JJ Abrams μαζί με την Skydance Productions  εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται στην παραγωγή. Οι Lindsey Beer (Sierra Burgess Is a Loser) και Geneva Robertson-Dworet (Captain Marvel, Tomb Raider) έχουν γράψει το σενάριο και οι Josh Friedman και Cameron Squires θα κάνουν τις διορθώσεις.

Το τελευταίο φιλμ του franchise, ήταν το Star Trek Beyond, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις 22 Ιουλίου του 2016 και με προϋπολογισμό 185 εκατομμύρια δολάρια έκανε εισπράξεις της τάξεως των 343.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Οι Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, Simon Pegg, Anton Yelchin, Idris Elba και Sofia Boutella είχαν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Ο Justin Lin σκηνοθέτησε από σενάριο των Simon Pegg και Doug Jung.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου