Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Ο Brian Helgeland είναι ο νέος σεναριογράφος της σειράς Buck Rogers


Σύμφωνα με το TheWrap η Legendary προσέλαβε τον Brian Helgeland (L.A. Confidential) για να γράψει το νέο σενάριο της τηλεοπτικής σειράς για τον Buck Rogers. O Brian K. Vaughan έχει γράψει το προηγούμενο σενάριο.

Οι Don Murphy και Susan Montford, (Transformers και Real Steel) θα έχουν καθήκοντα παραγωγού στο πρότζεκτ μέσω της Angry Films μαζί με τον Flint Dille, ο οποίος είναι ο εγγονός του δημιουργού του Buck Rogers, και τον Cory Kaplan. Οι George Clooney και Grant Heslov θα είναι ειδικοί παραγωγοί. Οι Mary Parent και Cale Boyter θα έχουν την επίβλεψη για λογαριασμό της Legendary.

Ο Buck Rogers είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Armageddon 2419, το οποίο εκδόθηκε το 1928 ως μέρος του Amazing Stories, με τον Philip Francis Nowlan ως συγγραφέα. Η υπόθεση αφορά ένα άντρα που θα παγιδευτεί για 500 χρόνια και θα ξυπνήσει σε ένα μέλλον πολύ διαφορετικό. Μετά ήρθε το comic strip, Buck Rogers, το 1929 από τον John F. Dille Co., που βοήθησε τον χαρακτήρα να γίνει πολύ γνωστός και ήρθαν παιχνίδια, ραδιοφωνικά έργα, τηλεοπτικές σειρές, κόμικς και ταινία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου