Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2021

Τι λένε οι κριτικοί για το Y: The Last Man;


Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες κριτικές για το Y: The Last Man, όπου οι περισσότερες είναι καλές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 60/100 με βάση 10 κριτικές, όπου οι 4 είναι θετικές και οι 6 είναι μέτριες, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 64/100 με βάση 14 κριτικές, όπου οι 9 είναι θετικές και οι 5 είναι μέτριες/κακές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Η δραματική σειρά που έχει ως βάση το ομώνυμο κόμικ της DC Comics από τους Brian K. Vaughan και Pia Guerra, το Y: The Last Man διασχίζει έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο στον οποίο ένα κατακλυσμικό γεγονός αφάνισε κάθε θηλαστικό που έφερε το χρωμόσωμα Υ αλλά με μοναδική εξαίρεση έναν νεαρό άντρα και το κατοικίδιό του. Το σόου ακολουθεί τους επιζώντες σε αυτόν το νέο κόσμο καθώς προσπαθούν να αποκαταστήσουν αυτό που χάθηκε και να χτίσουν κάτι καλύτερο.
Η Eliza Clark Clark είναι η δημιουργός, showrunner του Y: The Last Man, ενώ έχει και χρέη ειδικού παραγωγού μαζί με τους Nina Jacobson, Brad Simpson και Melina MatsoukasΤο καστ της σειράς αποτελούν οι Ben Schnetzer, Diane Lane, Juliana Canfield, Marin Ireland, Amber Tamblyn, Elliot Fletcher, Paul Gross, Olivia Thirlby και Ashley Romans.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου