Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021

Χαμηλό ήταν το άνοιγμα των Old και Snake-Eyes: G.I. Joe Origins στην Αμερική


Χλιαρό ήταν το άνοιγμα των Old και Snake-Eyes: G.I. Joe Origins στο box office της Αμερικής. Το Old μάζεψε 16.5 εκατομμύρια δολάρια και οι μέχρι στιγμής συνολικές του εισπράξεις παγκοσμίως είναι στα 25.4 εκατομμύρια δολάρια, ενώ το Snake-Eyes: G.I. Joe Origins συγκέντρωσε 13.4 εκατομμύρια δολάρια και προς το παρόν στο παγκόσμιο box office έχει μαζέψει 18.6 εκατομμύρια δολάρια.

Το Old αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 29 Ιουλίου από την Tulip Entertainment. Ο M. Night Shyamalan σκηνοθετεί από δικό του σενάριο και έχει χρέη παραγωγού μαζί με τους Ashwin Rajan και Marc Bienstock, ενώ ο Steven Schneider έχει καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Το καστ αποτελούν οι Gael Garcia Bernal, Eliza Scanlen, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Alex Wolff, Vicky Krieps, Abbey Lee, Nikki Amuka-Bird, Ken Leung, Rufus Sewell, Embeth Davidtz και Emun Elliott.

To Snake-Eyes: G.I. Joe Origins θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 26 Αυγούστου από την Odeon. Οι Henry Golding, Andre Koji, Iko Uwais, Ursula Corbero, Haruka Abe, Samara Weaving, Takehiro Hira και Steven Allerick βρίσκονται στο καστ. Ο Robert Schwentke σκηνοθετεί από σενάριο των Έβαν Σπηλιωτόπουλου, Joe Shrapnel και Anna Waterhouse.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου