Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Αποκαλύφθηκε το cast της σειράς του Resident Evil


Κατά τη διάρκεια της σημερινής μέρας του Geeked Week το Netflix ανακοίνωσε το καστ της live-action σειράς του Resident Evil. Ο Lance Reddick θα έχει το ρόλο του Wesker και μαζί του θα βρίσκονται οι Ella Balinska, Tamara Smart, Siena Agudong, Adeline Rudolph και Paola Nunez.

Το πρότζεκτ θα λαμβάνει χώρα σε δυο timelines και η πρώτη σεζόν θα έχει οκτώ επεισόδια. Στην πρώτη περίοδο, οι 14χρονες αδελφές Τζέιντ και Μπίλι Γουέσκερ μετακομίζουν στο Νιου Ρακούν Σίτι, μια κατασκευασμένη πόλη με επιχειρήσεις στην οποία αναγκάζονται να ζήσουν στο ζενίθ της εφηβείας τους. Όμως, όσο περισσότερο χρόνο περνούν εκεί, τόσο περισσότερο συνειδητοποιούν ότι η πόλη δεν είναι αυτό που φαίνεται και ότι ο πατέρας τους ίσως να κρύβει σκοτεινά μυστικά. Μυστικά που μπορούν να καταστρέψουν τον κόσμο. Στη δεύτερη περίοδο, τουλάχιστον μια δεκαετία αργότερα στο μέλλον, στη Γη κατοικούν λιγότερο από 15 εκατομμύρια άνθρωποι και πάνω από 6 δισεκατομμύρια τέρατα - άνθρωποι και ζώα που έχουν προσβληθεί από τον ιό Τ. Η 30χρονη πλέον Τζέιντ αγωνίζεται να επιβιώσει στον Νέο Κόσμο, ενώ καταδιώκεται ακόμα από τα μυστικά του παρελθόντος της - για την αδελφή της, τον πατέρα της και την ίδια.

Ο Andrew Dabb (Supernatural) θα είναι ο δημιουργός και showrunner του σόου ενώ θα έχει και καθήκοντα ειδικού παραγωγού μαζί με τους Robert Kulzer, Oliver Berben, Marry Leah Sutton και Bronwen Hughes (The Walking Dead), με την τελευταία να κάνει τη σκηνοθεσία στα δυο πρώτα επεισόδια. Η Constantin Film θα βρίσκεται στην παραγωγή.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου