Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Η DC Comics θα ετοιμάσει την ανθολογία Wonder Woman Black & Gold


Για να γιορτάσουν τα 80 χρόνια από την δημιουργία του χαρακτήρα της Wonder Woman, την οποίο την είδαμε και κινηματογραφικά το 2017 με το Professor Marston and the Wonder Women, η DC Comics θα ετοιμάσει την ανθολογία Wonder Woman Black & Gold.

Το Wonder Woman Black & Gold θα έχει σταρ δημιουργούς που θα δημιουργήσουν κάτι εφάμιλλο με τα Batman: Black & White και Superman: Red & Blue, με ασπρόμαυρες εικόνες που θα έχουν χρυσό στην εμφάνιση του Lasso of Truth. Το πρώτο τεύχος θα έχει ιστορία από τους John Arcudi (B.P.R.D.) και Ryan Sook (Legion of Super-Heroes) και θα εξερευνήσει την αθανασία της Diana.

Επίσης στο τεύχος θα γράψει και θα σχεδιάσει η Becky Cloonan, που γράφει τη σόλο σειρά, η Amy Reeder (Amethyst) θα δώσει ιστορία που διαδραματίζεται στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, με την Etta Candy να εμφανίζεται, οι AJ Mendez Brooks (Crazy is my Superpower, Dungeons & Dragons: At the Spine of the World) και Ming Doyle (Constantine: The Hellblazer) θα γράψουν ιστορία που διαδραματίζεται στη Themiscyra και το δημιουργικό δίδυμο του Swamp Thing: Twin Branches, Nadia Shammas και Morgan Beem θα εξερευνήσουν την αποτυχία της Diana.

Οι Jen Bartel (Future State: Immortal Wonder Woman), Yannick Paquette και Joshua Middleton θα δώσουν εξώφυλλο. Το Wonder Woman Black & Gold #1 θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιουνίου του 2021.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου