Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ο Adam Wingard θα είναι ο σκηνοθέτης του Thundercats


Ο Adam Wingard έκλεισε να σκηνοθετήσει τη κινηματογραφική μεταφορά του Thundercats που ετοιμάζει η Warner Bros. και θα είναι υβριδική CGI και κινούμενα σχέδια. Ο Wingard αναμένεται να γράψει το σενάριο.

Ο Dan Lin της Rideback και ο Roy Lee της Vertigo έχουν βάλει εδώ και αρκετά χρόνια σε στάδιο ανάπτυξης το πρότζεκτ ενώ στο παρελθόν ο David Coggeshall είχε γράψει ένα προσχέδιο σεναρίου. Το Thundercats προβλήθηκε σε Syndication από το 1985 έως το 1989 έχοντας τέσσερις σεζόν και 130 επεισόδια. Τις φωνές τους είχαν δανείσει οι Larry Kenney, Earle Hyman, Earl Hammond, Lynne Lipton, Bob McFadden, Peter Newman, Doug Preis και Gerrianne Raphael.

Ο Leonard Starr δημιούργησε τη σειρά κινουμένων σχεδίων με βάση τους χαρακτήρες του Tobin Wolf. Οι Tony Giovanniello, Matthew Malach, Connie Long και Heather Winters είχαν χρέη παραγωγού και οι Arthur Rankin, Jr. και Jules Bass είχαν καθήκοντα ειδικού παραγωγού. Η υπόθεση ακολουθεί μια ομάδα ανθρωποειδών εξωγήινων που μοιάζουν με γάτες και ζουν στον πλανήτη Dundera. Οι Thundercats είναι μια ελίτ ομάδα που είναι επιφορτισμένη με τη διάσωση των ειδών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου