Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

Ο Joker θα αποκτήσει σόλο σειρά κόμικ


Ο Joker, ο οποίος είχε και τη πρώτη του σόλο κινηματογραφική ταινία τη περσινή σεζόν, είναι έτοιμος να αποκτήσει για πρώτη φορά δική του μηνιαία σειρά κόμικ μετά από 45 χρόνια.

Η DC Comics ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει τη σειρά που θα έχει στο επίκεντρο τον κορυφαία κακό των κόμικς του Σκοτεινού Ιππότη, με τον James Tynion IV να γράφει και τον Guillem March να αναλαμβάνει το σχέδιο. Ο τίτλος θα είναι The Joker και το κάθε τεύχος θα έχει 40 σελίδες αφού θα κουβαλά και δεύτερη ιστορία με την Punchline στο επίκεντρο από τους Sam Johns και Mirka Andolfo.

Η βασική ιστορία θα είναι ένα παγκόσμιο κυνήγι αφού ο Joker έγινε καταζητούμενος σε παγκόσμια κλίμακα μετά από μια επικίνδυνη επίθεση στη Gotham City. Ο Jim Gordon, κοντά στη σύνταξη, αντιλαμβάνεται ότι αυτή θα είναι η τελευταία του περιπέτεια και ορκίζεται να σταματήσει το χειρότερο εχθρό που γνώρισε αυτή η πόλη.

Η πρώτη φορά που ο χαρακτήρας είχε δική του σειρά ήταν το 1975 αλλά άντεξε μόλις εννέα τεύχη. Για την ιστορία, ο χαρακτήρας έκανε το ντεμπούτο του το 1940 στο Batman #1 ως δημιούργημα των Bill Finger, Bob Kane και Jerry Robinson και είχε μέχρι στιγμής κινηματογραφικές μεταφορές από τους Jack Nicholson, Heath Ledger, Jarred Leto και Joaquin Phoenix, τηλεοπτικές από τους Cesar Romero, Roger Stoneburner και Cameron Monaghan και μόνο ως φωνή από τους Mark Hamill, Larry Storch, Frank Welker, Kevin Michael Richardson, Jeff Bennett, Brent Spiner και Alan Tudyk μεταξύ άλλων. Θα κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου του 2021 και κάθε τεύχος θα στοιχίζει 4,99 δολάρια.

ΠΗΓΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου