Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

Η Gal Gadot πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στο Heart of Stone


Η Gal Gadot έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στο Heart of Stone, το οποίο είναι μια πρωτότυπη διεθνής κατασκοπευτική ταινία που ετοιμάζει η Skydance Media και μοιάζει με τα Mission: Impossible και 007. Το πόσο που θα λάβει η Gadot, που είδε την καριέρα της να απογειώνεται με το Wonder Woman, θα είναι οκταψήφιο. Ο Tom Harper (The Aeronauts, Wild Rose) είναι σε συζητήσεις για να κάνει τη σκηνοθεσία.

Οι Greg Rucka (The Old Guard) και Allison Schroeder (Hidden Figures) έχουν γράψει το σενάριο του πρότζεκτ. Οι David Ellison, Dana Goldberg και Don Granger θα έχουν χρέη παραγωγού μέσω της Skydance Media μαζί με την Gal Gadot μέσω της Pilot Wave και τους Jaron Varsano, Bonnie Curtis και Julie Lynn. Η Skydance είναι ανοιχτή στο ενδεχόμενο το φιλμ να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες ή μέσω υπηρεσίας streaming.

Η Gal Gadot για τη φετινή χρονιά έχει το Wonder Woman 1984 και για το 2021 έχει το Zack Snyder's Justice League που προβληθεί ως μίνι σειρά στο HBO Max και το Red Notice. Για το μέλλον έχει την άτιτλη μίνι σειρά για την Hedy Lamarr και τα Cleopatra, Death on the Nile και Irena Sendler.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου