Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Το Batman: Three Jokers θα έχει sequel


Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bleeding Cool το Batman: Three Jokers, το οποίο είναι το κόμικ με τις περισσότερες πωλήσεις για το 2020, θα αποκτήσει one-shot sequel που το ετοιμάζουν οι Geoff Johns και Jason Fabok.

Η σύνοψη του Batman: Three Jokers:
Τριάντα χρόνια μετά το Batman: The Killing Joke που άλλαξε τα κόμικς για πάντα, το Three Jokers επανεξετάζουν τον μύθο του ποιος ή τι είναι ο Joker και τι βρίσκεται στο επίκεντρο της αιώνιας μάχης του με τον Batman. Ο μπέστ σέλερ των New York Times συγγραφέας Geoff Johns και ο Jason Fabok, οι οποίοι συνεργάστηκαν στο "Darkseid War" του Justice League, ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους για την απόλυτη ιστορία των Batman και The Joker! Μετά από χρόνια αναμονής που ξεκίνησε από το DC Universe: Rebirth #1, η επική μίνι σειρά που περιμένατε είναι εδώ: Μάθετε γιατί υπάρχουν τρεις Joker και τι σημαίνει αυτό για τον Σκοτεινό Ιππότη και τον Clown Prince of Crime. Ένα μυστήριο που δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά ο Batman!
Το Batman: Three Jokers είναι limited σειρά τριών τευχών της DC Comics, με το τελευταίο μέρος να κυκλοφορεί μέσα στο Δεκέμβριο. Ο Geoff Johns έχει γράψει το σενάριο και ο Jason Fabok έχει κάνει την εικονογράφηση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου