Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020

Έγινε γνωστή η σύνοψη του Ready Player Two


Κατά τη διάρκεια του πάνελ του Ready Player Two που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες στη διαδικτυακή New York Comic-Con, ο Ernest Cline έδωσε στη δημοσιότητα τη σύνοψη για το επερχόμενο βιβλίο.

Η σύνοψη του Ready Player Two είναι η εξής:
Λίγες μέρες μετά τη νίκη στο διαγωνισμό του ιδρυτή του OASIS, James Halliday, ο Wade Watts κάνει μια ανακάλυψη που αλλάζει τα πάντα. Κρυμμένο μέσα στα θησαυροφυλάκια του Halliday, περιμένοντας να βρει τον κληρονόμο του, βρίσκεται μια τεχνολογική πρόοδος που θα αλλάξει για άλλη μια φορά τον κόσμο και θα κάνει το OASIS χίλιες φορές πιο θαυμάσιο - και εθιστικό - από ό, τι ονειρευόταν ο Wade. Με αυτό έρχεται ένα νέο αίνιγμα και μια καινούργια αναζήτηση - ένα τελευταίο Easter egg από τον Halliday και ένα μυστηριώδες βραβείο. Και ένας απροσδόκητος, πολύ ισχυρός και επικίνδυνος αντίπαλος που περιμένει και θα σκοτώσει εκατομμύρια για να πάρει αυτό που θέλει. Η ζωή του Wade και το μέλλον του OASIS διακυβεύονται και πάλι, αλλά αυτή τη φορά η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμεται επίσης από μια κλωστή.
Το Ready Player Two είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 24 Νοεμβρίου από την Penguin Random House, με τον Ernest Cline να έχει γράψει το βιβλίο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου