Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020

Κυκλοφόρησε καινούργιο screenshot του Marvel's Spider-Man: Miles Morales


Η Insomniac δημοσίευσε στο Twitter ένα νέο screenshot από το Marvel's Spider-Man: Miles Morales. Άκόμη η Marvel ανακοίνωσε πως το παιχνιδί θα έχει δυο βιβλία, τα οποία θα κυκλοφορήσουν από την Titan Books, όπου το ένα θα είναι prequel και το άλλο θα είναι non-fiction.

Το πρώτο είναι το Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Wings of Fury που θα γίνει διαθέσιμο στις 10 Νοεμβρίου και το έχει γράψει η Brittney Morris, ενώ το δεύτερο είναι το Marvel's Spider-Man: Miles Morales - The Art of the Game που βγει στα βιβλιοπωλεία το Φεβρουάριο του 2021 και το έχει γράψει ο Matt Ralphs.

Η υπόθεση του παιχνιδιού είναι η εξής:
Ζήστε την άνοδο του Μάιλς Μοράλες, καθώς ο νέος ήρωας τελειοποιεί απίστευτες, εκρηκτικές νέες δυνάμεις για να γίνει η δική του εκδοχή του Spider-Man.
Το Marvel's Spider-Man: Miles Morales είναι προγραμματισμένο να βγει στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 12 Νοεμβρίου για τα PlayStation 4 και PlayStation 5. Ο Tinkerer έχει αποκαλυφθεί ως πρώτος κακοποιός. Ο Brian Horton είναι ο creative director του ηλεκτρονικού παιχνιδιού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου