Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2020

Τι λένε οι κριτικοί για το Helstrom;


Το προηγούμενο διάστημα κυκλοφόρησαν οι πρώτες κριτικές για το Helstrom, οι οποίες στην πλειοψηφία τους είναι μικτές. Η σειρά στο Metacritic έχει βαθμολογία 42/100 με βάση 6 κριτικές, όπου μία είναι θετική, τρεις είναι μικτές και δυο είναι αρνητικές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 35/100 με βάση 17 κριτικές, όπου οι 6 είναι θετικές και οι 11 είναι μικτές/αρνητικές.

Η σύνοψη του σόου είναι η εξής:
Ως ο γιος και η κόρη ενός μυστηριώδους και ισχυρού κατά συρροήν δολοφόνου, το Helstrom ακολουθεί τον Daimon (Tom Austen) και την Ana Helstrom (Sydney Lemmon), και την περίπλοκη δυναμική τους, καθώς εντοπίζουν τους χειρότερους της ανθρωπότητας, όπου ο καθένας έχει τη δική του προσέγγιση και τις δικές του ικανότητες.
Ο Paul Zbyszewski είναι ο δημιουργός και showrunner του Helstrom, ενώ έχει και ρόλο ειδικού παραγωγού μαζί με τους Jeph Loeb και Karim Zreik. Στην παραγωγή βρίσκονται οι Marvel TV Studios και ABC Signature Studios. Οι Tom Austen, Sydney Lemmon, Elizabeth Marvel, Robert Wisdom, June Carryl, Ariana Guerra, Alain Uy, Daniel Cudmore και David Meunier αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου