Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Alan Ritchson θα πρωταγωνιστήσει στο Jack Reacher


Τα Amazon Studios, Skydance TV και Paramount TV Studios βρήκαν και επίσημα τον Jack Reacher τους για την ομώνυμη σειρά που ετοιμάζουν στο πρόσωπο του Alan Ritchson, ο οποίος αυτή τη περίοδο έχει ρόλο στη σειρά της DC, Titans.

Ο ηθοποιός, ο οποίος σε αντίθεση με το κινηματογραφικό Reacher, Tom Cruise, είναι στο μέγεθος που τον παρουσίασε στα βιβλία του ο Lee Child, θα μοιράσει το χρόνο του μεταξύ των δύο σειρών αλλά αυτό σίγουρα δυσκολεύει το spinoff που έχει ακουστεί αρκετές φορές για τους Hawk & Dove.

Η πρώτη σεζόν της σειράς θα έχει ως σεναριογράφο και ειδικό παραγωγό τον Nick Santora, με βάση το πρώτο βιβλίο του χαρακτήρα, The Killing Floor, που διαδραματίζεται στη πολιτεία της Georgia. Στην ιστορία ο Jack Reacher είναι βετεράνος του Αμερικανικού στρατού που ερευνά διάφορες ύποπτες δραστηριότητες που συχνά θα τον βάλουν σε κίνδυνο.

Ο Tom Cruise ενσάρκωσε τον χαρακτήρα το 2012 και το 2016 στα Jack Reacher και Jack Reacher: Never Go Back. Το franchise του Child έχει κέρδη δισεκατομμυρίων μέχρι σήμερα και έχε μεταφραστεί σε 49 διαφορετικές γλώσσες και έχει γίνει  διαθέσιμη σε 101 διαφορετικές περιοχές.

Οι Child, Don Granger, Scott Sullivan, Christopher McQuarrie, David Ellison και Dana Goldberg θα είναι ειδικοί παραγωγοί ενώ η Carolyn Harris θα έχει την επίβλεψη για την Skydance Television. Η σειρά θα κυκλοφορήσει από το Amazon.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου