Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Το Sweet Tooth: The Return έρχεται το Νοέμβριο


Η DC Comics ανακοίνωσε πως το Sweet Tooth θα επιστρέψει ως μίνι σειρά, η οποία θα έχει τον τίτλο "Sweet Tooth: The Return" και θα αποτελείται από έξι τεύχη. Ο Jeff Lemire θα γράψει το σενάριο και ο José Villarrubia θα κάνει το χρωματισμό.

Το Sweet Tooth: The Return θα έχει ως βάση το Sweet Tooth και θα περιέχει νέα στοιχεία. Η υπόθεση της σειράς επικεντρώνεται σε ένα νεαρό αγόρι με κέρατα που μοιάζει με ελάφι το οποίο ξυπνάει σε έναν παράξενο και εντελώς ξένο κόσμο, όπου οι τελευταίοι άνθρωποι αγωνίζονται να επιβιώσουν. Λένε στο αγόρι ότι είναι ξεχωριστός, έχει επιλεχθεί και ότι μόνος που μπορεί να τους οδηγήσει πίσω σε έναν κόσμο που κυριαρχείται από τα καταπιεστικά υβρίδια. Το πρώτο τεύχος είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 3 Νοεμβρίου.

Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το Netflix ετοιμάζει την τηλεοπτική live-action μεταφορά του Sweet Tooth, με τους Jim Mickle και Beth Schwartz να είναι δημιουργοί, ειδικοί παραγωγοί και showrunners. Οι Robert Downey Jr., Susan Downey, Amanda Burrell και Linda Moran θα έχουν καθήκοντα ειδικού παραγωγού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου