Δευτέρα 10 Αυγούστου 2020

Η Adria Arjona προστέθηκε στο καστ του Cassian Andor


Η Adria Arjona (6 Underground) πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο στην αυτόνομη σειρά του Cassian Andor, η οποία πρόκειται να προβληθεί στο Disney+ εκτός απροόπτου μέσα στο 2021, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Deadline. Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το χαρακτήρα που θα υποδυθεί η Arjona.

Ο Tony Gilroy θα είναι ο δημιουργός του σόου, θα σκηνοθετήσει ορισμένα επεισόδια και θα έχει καθήκοντα showrunner ενώ ο Stephen Schiff (The Americans) θα έχει χρέη ειδικού παραγωγού. Στη σεναριακή ομάδα θα είναι οι Dan Gilroy (Nightcrawler), Beau Willimon (House of Cards) και Schiff. Τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Η Lucasfilm θα βρίσκεται στην παραγωγή.

Στο καστ προς το παρόν βρίσκονται οι Diego Luna, Alan Tudyk, Stellan Skarsgard, Kyle Stoller, Genevieve O'Reilly και Denise Gough. Το πρότζεκτ θα διαδραματίζεται πριν από τα γεγονότα του Rogue One: A Star Wars Story και θα ακολουθεί τις περιπέτειες του κατασκόπου της επανάστασης Cassian Andor.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου