Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020

Δείτε την εναρκτήρια σκηνή από τη δεύτερη σεζόν του The Umbrella Academy


Το Netflix πριν από λίγη ώρα κοινοποίησε στο διαδίκτυο την εναρκτήρια σκηνή της δεύτερης σεζόν του του The Umbrella Academy, η οποία είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει παγκοσμίως 31 Ιουλίου.

Η σύνοψη του δεύτερου κύκλου είναι η εξής:
Ο Πέντε προειδοποίησε την οικογένειά του (τόσες πολλές φορές) ότι ήταν ριψοκίνδυνο να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις του για να αποτρέψει την Αποκάλυψη της Βάνια το 2019. Τελικά, είχε δίκιο - το ταξίδι στον χρόνο μεταφέρει τα αδέλφια σε διάφορες περιοχές του Ντάλας στο Τέξας, σε μια περίοδο τριών ετών, από το 1960. Κάποιοι έχουν εγκλωβιστεί για πάντα στο παρελθόν, κάποιοι έχουν χτίσει νέα ζωή και έχουν κάνει το επόμενο βήμα, σίγουρα δεν είναι οι μόνοι που επέζησαν. Ο Πέντε καταφτάνει τελευταίος, τη στιγμή μιας πυρηνικής καταστροφής, η οποία -προσοχή, σπόιλερ!- προκλήθηκε επειδή η ομάδα διέσπασε τη χρονική γραμμή (μήπως το έχετε ξαναζήσει;). Τώρα, η Ακαδημία της Ομπρέλας πρέπει να βρει τρόπο να ξανασμίξει, να κατανοήσει πώς συνέβη η καταστροφή, να τη σταματήσει και να επιστρέψει στο παρόν για να σταματήσει εκείνη την άλλη Αποκάλυψη, ενώ παράλληλα καταδιώκεται από μια ομάδα τριών αδίστακτων δολοφόνων από τη Σουηδία. Για να σοβαρευτούμε όμως, δεν υπάρχει λόγος να πιεζόμαστε.
Ο Jeremy Slater είναι ο δημιουργός του The Umbrella Academy και ο Steve Blackman είναι showrunner και ειδικός παραγωγός. Στο καστ βρίσκονται οι Ellen Page, Tom Hopper, Emmy Raver-Lampman, David Castaneda, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Mary J. Blige, Cameron Britton, Colm Feore, Adam Godley, Ashley Madekwe, John Magaro και Kate Walsh.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου