Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Η Ms. Marvel θα εμφανιστεί στο Captain Marvel 2;


Το The Direct αναφέρει πως η Ms. Marvel θα πάρει στο sequel του Captain Marvel, έχοντας υποστηρικτικό ρόλο ενώ στην ταινία θα εμφανιστούν και άλλοι σημαντικοί χαρακτήρες του MCU. Ακόμη σύμφωνα με το δημοσίευμα του σάιτ το σενάριο θα έχει ως βάση το storyline "Secret Invasion".

Το φιλμ είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής στις 8 Ιουλίου του 2022. Η Megan McDonnell (WandaVision) είναι σε διαπραγματεύσεις για να γράψει το σενάριο. Η Brie Larson θα επαναλάβει το ρόλο της Carol Danvers/Captain Marvel. Ο Kevin Feige αναμένεται να έχει καθήκοντα παραγωγού.

Το Captain Marvel, το οποίο μάζεψε 1.1 δις δολάρια στο παγκόσμιο box office, προβλήθηκε στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου του 2019 από την Feelgood Entertainment. Οι Anna Boden και Ryan Fleck σκηνοθέτησαν από σενάριο που έχουν γράψει μαζί με τους Geneva Robertson-Dworet και Jac Schaeffer. Στο καστ βρίσκονται οι Brie Larson, Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Djimon Hounsou, Lee Pace, Lashana Lynch, Gemma Chan, Algenis Perez Soto, Rune Temte, McKenna Grace, Clark Gregg, Jude Law και Chuku Modu.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου