Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Το Netflix θα ετοιμάσει το The Witcher: Blood Origin


Το Netflix ανακοίνωσε ότι θα ετοιμάσει τη σειρά The Witcher: Blood Origin, η οποία αναμένεται να αποτελέσει prequel του The Witcher και να έχει έξι επεισόδια σε live action, με σκοπό να επεκτείνει το σύμπαν του franchise στην streaming υπηρεσία.

Η σειρά θα διαδραματίζεται στο κόσμο των ξωτικών 1200 χρόνια πριν από τα γεγονότα του The Witcher, και θα χαρτογραφήσει την ιστορία προέλευσης του πρώτου Witcher και τα γεγονότα που οδήγησαν στο σημείο όπου οι κόσμοι των τεράτων, των ανθρώπων και των ξωτικών έγιναν ένα. Τα γυρίσματα της σειράς θα γίνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία για έναρξη τους.

Ο Declan de Barra θα είναι ειδικός παραγωγός και showrunner και η Lauren Schmidt Hissrich θα είναι ειδικός παραγωγός ενώ ο Andrzej Sapkowski θα είναι δημιουργικός σύμβουλος για τη σειρά. Οι Jason Brown και Sean Daniel της Hivemind, και οι Tomek Baginski και Jarek Sawko της Platige Films θα είναι ειδικοί παραγωγοί. Αυτό είναι το τρίτο project του Netflix στο franchise μετά από την ομώνυμη σειρά αλλά και την spin-off ταινία κινουμένων σχεδίων, The Witcher: Nightmare Of The Wolf.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου