Κυριακή 19 Ιουλίου 2020

Η LucasFilm θα ετοιμάσει βιβλία για το The Mandalorian


Το Disney+ θα κυκλοφορήσει τη δεύτερη σεζόν του The Mandalorian μέσα στον Οκτώβριο του 2020 αλλά αυτό δεν είναι το μοναδικό πράγμα που θα κρατήσει συντροφιά στο κοινό από το συγκεκριμένο franchise του Star Wars.

Μπορεί η πρώτη σεζόν να είχε μόνο οκτώ επεισόδια και γενικά να ήταν μικρή σε διάρκεια, η LucasFilm όμως φαίνεται ότι θέλει να μεγάλωσε περισσότερο την ιστορία του Mandalorian. Σύμφωνα με το StarWars.com θα κυκλοφορήσουν από διάφορους εκδοτικούς οίκους βιβλία, είτε με κανονική ιστορία, είτε που θα πάνε στα παρασκήνια, όπως το πρώτο που θα κυκλοφορήσει, The Art of The Mandalorian (Season One) του Phil Szostak, που έκανε κάτι παρόμοιο και για τη sequel τριλογία.

Μέσα στο Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσει το The Mandalorian: Original Novel του Adam Christopher,  χωρίς όμως να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες. Από την DK και τον Pablo Hidalgo θα έρθει το The Mandalorian: The Ultimate Visual Guide, κάτι που γίνεται για όλα τα τηλεοπτικά/κινηματογραφικά projects ενώ θα υπάρξουν και παιδικά βιβλία, εφηβικά βιβλία και μερικά άλλα όπως βιβλία ζωγραφικής και δραστηριότητας. Επίσης οι Marvel και IDW αναμένεται να ετοιμάσουν και αυτές σειρές κόμικ από το The Mandalorian.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου