Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020

Το graphic novel Safehaven θα γίνει τηλεοπτική σειρά


H Landmark Studio Group θα συνεργαστεί με την ORWO (Twilight, The Magnificent Seven) για να ετοιμάσουν το Safehaven, ωριαία σειρά θρίλερ φαντασίας 10 επεισοδίων με βάση το ομώνυμο graphic novel του James Seale, που μαζί με τον Michael Bay της 451 Media Group θα είναι στη παραγωγή.

Ο Brad Turner (24, Homeland) έκλεισε για να πάρει θέση σκηνοθέτη και ειδικού παραγωγού ενώ το επόμενο στάδιο είναι να βρεθεί το καστ της σειράς που αναμένεται να ξεκινήσει τη παραγωγή του τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτεμβρίου, ως ένα από τα πρώτα projects που θα ξεκινήσουν στη Louisiana μετά από την πανδημία. Για να γυριστεί η σειρά αναμένεται να εφαρμόσουν αρκετούς διαφορετικούς κανόνες, όπως συνεχείς εξετάσεις αλλά και τοποθεσία διαμονής για τα άτομα της παραγωγής και το καστ.

Η υπόθεση αφορά την ιστορία της Jenna Frost, η οποία είναι νεαρή σχεδιάστρια κόμικ και πρέπει να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από τα τρομακτικά της οράματα που συχνά έρχονται στη ζωή και απειλούν να καταστρέψουν τα πάντα γύρω τους. Οι Seale και Turner θα είναι ειδικοί παραγωγοί μαζί με τους Jessica Petelle (Wayward Pines, Bitten), Kevin V. Duncan (Juncture), Tom Vitale (Anthony Bourdain: Parts Unknown), Terry Bird, Jake Seal, David Ozer, Tim Rouhana και Bay.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου