Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Clip για το Project Power


Το Netflix πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στο Twitter ένα προωθητικό clip από την επικείμενη υπερηρωική ταινία, Project Power, το οποίο επικεντρώνεται στο χαρακτήρα του Joseph Gordon-Levitt.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης, εξαπλώνονται σιγά-σιγά φήμες για ένα μυστηριώδες νέο χάπι που απελευθερώνει υπερδυνάμεις, μοναδικές για κάθε χρήστη. Βέβαια, κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί, μέχρι να το πάρει. Κάποιοι αποκτούν αλεξίσφαιρο δέρμα, υπερδυνάμεις ή γίνονται αόρατοι, ενώ κάποιοι άλλοι παρουσιάζουν πιο θανατηφόρες αντιδράσεις. Όταν εξαιτίας του χαπιού η εγκληματικότητα στην πόλη αυξάνεται επικίνδυνα, ένας ντόπιος αστυνόμος (Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ) συνεργάζεται με μια έφηβη ντίλερ (Ντομινίκ Φίσμπακ) και έναν πρώην στρατιώτη με μια μυστική βεντέτα (Τζέιμι Φοξ) για να καταπολεμήσουν μαζί τη δύναμη με δύναμη, ρισκάροντας παράλληλα να πάρουν το χάπι για να εντοπίσουν και να σταματήσουν την ομάδα που το παράγει.
Το Project Power θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 14 Αυγούστου από το Netflix. Οι Ariel Schulman και Henry Joost σκηνοθετούν από σενάριο του Mattson Tomlin. Το καστ αποτελούν οι Jamie Foxx, Joseph Gordon-Levitt, Dominique Fishback, Rodrigo Santoro, Amy Landecker, Colson Baker aka Machine Gun Kelly, Allen Maldonado, Andrene Ward-Hammond και Kyanna Simpson.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου