Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Η Natacha Karam πήρε ρόλο στο Samaritan


Η Natacha Karam (911: Lone Star) έκλεισει για ρόλο στην υπερηρωική ταινία της MGM, Samaritan, όπως αναφέρει δημοσίευμα του The Hollywood Reporter. Τα γυρίσματα του φιλμ έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό.

Η υπόθεση διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά από την επική μάχη που άφησε τον υπερκακοποιό της πόλης νεκρό και τον υπερήρωα να αγνοείται. Στην άγρια πλευρά της πόλης ένα νεαρό αγόρι θα γίνει φίλος με τον ηλικιωμένο άνδρα από τον απέναντι δρόμο και όσο η σχέση τους εξελίσσεται, το αγόρι αρχίζει να πιστεύει ότι ο άνδρας είναι ο ήρωας που κρύβεται. Η αλήθεια, ωστόσο, αποδεικνύεται ότι είναι πιο συγκλονιστική από ότι το αγόρι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Το έργο θα κάνει πρεμιέρα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής στις 11 Δεκεμβρίου. Ο Julius Avery σκηνοθετεί από σενάριο του Bragi F. Schut, με τους Mark L. Smith, Zak Penn και Chuck MacLean να έχουν κάνει διορθώσεις. Το καστ αποτελούν οι Sylvester Stallone, Javon Walton, Martin Starr, Pilou Asbaek, Dascha Polanco, Moises Arias, Jared Odrick και Aaron Milligan. Η United Artists Releasing θα κάνει την διανομή στην Αμερική και η Universal Pictures διεθνώς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου