13/2/20

Τι λένε οι κριτικοί για το Sonic The Hedgehog;


Κυκλοφόρησαν πριν από λίγες ώρες οι πρώτες κριτικές για το Sonic The Hedgehog, οι οποίες  στην πλειοψηφία τους είναι καλές. Η ταινία στο Metacritic έχει βαθμολογία 44/100 με βάση 23 κριτικές, όπου 5 είναι θετικές, 13 είναι μικτές και πέντε αρνητικές, ενώ στο Rotten Tomatoes έχει βαθμολογία 64/100 με βάση 36 κριτικές, με τις 23 να είναι θετικές και οι 13 είναι μικτές/αρνητικές.

Η σύνοψη του φιλμ είναι η εξής:
Βασισμένη στην παγκόσμια υπέρ-επιτυχημένη videogame σειρά της Sega, η ταινία «Sonic» διηγείται την ιστορία του γρηγορότερου σκαντζόχοιρου του κόσμου, καθώς απολαμβάνει το νέο του σπίτι στη Γη. Σε αυτή τη live-action περιπετειώδη κωμωδία, ο Σόνικ και ο νέος καλύτερος φίλος του Τομ (Τζέιμς Μάρσντεν) συνεργάζονται από κοινού για να υπερασπιστούν τον πλανήτη από τον διαβολικό Δρ. Ρομπότνικ (Τζιμ Κάρεϊ) και τα σχέδια του για παγκόσμια κυριαρχία.
Το Sonic The Hedgehog θα κάνει πρεμιέρα στην Ελλάδα στις 20 Φεβρουαρίου από την Odeon. Ο Jeff Fowler σκηνοθετεί από σενάριο των Pat Casey και Josh Miller. Οι James Marsden, Tika Sumpter, Jim Carrey, Ben Schwartz, Adam Pally, Neal McDonough και Lee Majdoub αποτελούν το καστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου